TÖRTÉNETÜNK

A Stream Plan Mérnökiroda alapítója és tulajdonosa Fodor Attila, aki 10 évig dolgozott különböző biztonságtechnikai vállalatoknál, ahol tervezési, projekt vezetési és kivitelezés irányítási tapasztalatokra tett szert. Felsőfokú tanulmányait az Óbudai Egyetem Bánki Donát Biztonságtechnikai Karán kezdte, ahol biztonságtechnikai mérnöki (Bsc) diplomát szerezett. Később az Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Karán informatikai mérnökként (Msc) végezett.

2014-től egyéni vállalkozóként dolgozott, majd az egyre növekvő keresletnek köszönhetően 2020-ban alapította meg saját vállalatát a StreaM PlaN Mérnökirodát. A cég filozófiája, hogy megbízhatósággal, elkötelezettséggel, felelősségteljes hozzáállással, valamint folyamatos fejlődéssel biztosítsa a cég számára a fenntartható növekedést.

A vállalat számára kulcsfontosságú a felkészültség és a szakmai ismeretek folyamatos bővítése. Ezért folyamatosan képezzük magunkat, mivel a folyamatos fejlődést a hatékony és innovatív munka alapjának tartjuk. A piacon jelen lévő rendszerek több gyártójának oktatásán is részt vettünk, hogy gyakorlati tudásunkat bővítsük. Meggyőződésünk, hogy minél szélesebb körű, többrétű ismerettel rendelkezik az ember, annál kreatívabb, innovatívabb és személyre-szabottabb megoldásokat tud nyújtani partnerei részére.

Képesítések:

MV-ÉV – Építmények építményvillamossági munkáinak felelős műszaki vezetése (Magyar Mérnöki Kamara)
TUJ – Beépített tűzjelző berendezés tervezése (Magyar Mérnöki Kamara) kivitelezésért felelős műszaki vezető, valamint üzembe helyező mérnök
VT – Vagyonvédelmi rendszert tervező, szerelő
TUO – Beépített tűzoltó berendezés tervezése (Magyar Mérnöki Kamara)
V- Építményvillamossági tervezés (Magyar Mérnöki Kamara)
MSc. Informatikai mérnök – Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Kar
Beépített automatikus tűzjelző és oltó rendszer tervező – Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
Munkavédelmi technikus – Országos Munkavédelmi képző és továbbképző Kft.
BSc. Biztonságtechnikai mérnök – Budapesti Műszaki Főiskola Bánki Donát Gépészmérnöki Főiskolai kar
Műszaki számítástechnikai technikus – Trefort Ágoston kéttannyelvű szakközépiskola